## ATLANTIC HIGH SY25 BELL SCHEDULE

PERIOD 1/2 7:30 – 9:15 (105 minute class)

PERIODS 3/4 9:20 – 11:10

(110 minute class) (5 minutes for announcements)

First Lunch Buildings 3,4,6				
LUNCH	11:10 - 11:50	(40 minutes)		
PERIOD 5	11:55 <mark>– 12:</mark> 55	(60 minute class)		

Second Lunch				
Buildings 2,5,7,8				

PERIOD 5	11:15 – 12:15 12:15 – 12:55	(60 minute class)
LUNCH 🥖	12.15 - 12.55	(40 minutes)

PERIOD 6/7 1:00 – 2:45 (105 minute class)

## After School Bells

- 2:55 Buses are departing. Students involved in extracurricular activities, credit lab, etc. should be in their designated area
- 4:50 End of after school activities...please escort students to the main office area to retrieve their bus passes